3 juni 2009
18:30

Laxarby IF

Referat: Bäckefors IF - Laxarby IF

1:a halvleken var ganska jämn där där vi hade svårt att hitta några luckor i deras försvar, och var ibland lite passiva och inte gick på i alla lägen. Efter 11min fick BIF igenom en lång passning där vi missade lite i markeringen, och en BIF-tjej blev helt ensam och kunde "toffla" in 1-0 till BIF. Efter detta hade de lite mer av spelet med ett par halvchanser.

I 2:a halvleken så kämpade vi oss in i matchen allt mer, och hade klart mer av spelet, men fick inte till några målchanser. Vi hade en mycket bra 10-min period där vi pressade konstant men de försvarade sig bra (tyvärr). Ett par bra skott hade vi utifrån men inget resulterade så att matchen slutade 1-0 till BIF.

Hela laget gör en godkänd kämpainsats och då främst i andra halvleken, och gav aldrig upp. Vi hade varit värda minst ett mål, men trots detta så spelar vi bra och det är huvudsaken! Bra kämpat tjejer!